Уинди - 2 ЕООД
ПЕРИЛНИ ПРЕПАРАТИ
ПЕРИЛНИ ПРЕПАРАТИ

Предлаганите от нас перилни препарати на фирмите HAYAT, MEDIX и POLITRADE са с доказано качество и висока ефективност. Разполагаме с прахове за пране и течни перилни препарати в разновидности за цветно и бяло пране; за ръчно пране и за автоматични перални машини; препарати, комбинирани с омекотители и ароматизатори; сапуни за пране; омекотители за тъкани; препарати против образуване на котлен камък и др.

ПОЧИСТВАЩИ ПРЕПАРАТИ
ПОЧИСТВАЩИ ПРЕПАРАТИ

Течни, прахообразни почистващи препарати и почистващи спрейове. Универсални, за баня, за кухня, за различни подови настилки, за съдове. Препарати за стъкло, фаянс, теракота, емайлирани, метални, дървени и пластмасови повърхности. За премахване на упорити петна, загоряло, котлен камък, за обезмасляване, за блясък. Препарати за всяка част на дома от фирмите Hayat, Evyap, Medix, POLITRADE.

САНИТАРНО-ХИГИЕННИ МАТЕРИАЛИ
САНИТАРНО-ХИГИЕННИ МАТЕРИАЛИ

Букет от артикули, необходими за всеки дом, осигуряват личната хигиена с качествени продукти на известни марки. Мокри кърпички, бебешки пелени, дамски превръзки и др. – различни видове за всеки вкус и всяка необходимост.

ТОАЛЕТНИ И КОЗМЕТИЧНИ ПРОДУКТИ
ТОАЛЕТНИ И КОЗМЕТИЧНИ ПРОДУКТИ

Извънредно широка гама сапуни от фирмите Hayat, Medix, Politrade, Evyap. Сапуни за тяло, за чувствителна кожа, за къпане, сапуни с различни екстракти – натурални, плодови, минерални и др. Течни сапуни и течни крем-сапуни. Сапуни за пране.